Security Fundamentals (exam 98-367)

Security Fundamentals (exam 98-367)

259,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Security fundamentals training / cursus leert u de basis van IT Security kennen. Zo komt de basis van fysieke, internet en draadloze beveiliging aan bod. Maar dit is niet alles, want ook de security rondom users/gebruikers (permissions, Active Directory, RADIUS) komt aan bod. Aan het einde van de cursus komen studenten meer te weten over hoe men om moet gaan met malware, antivirus, e-mailbeveiliging en serverbeveiliging. Deze cursus is een optimale start voor een carrière in de IT Security.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training bent u bekend met de basis van IT Security. Tevens kan deze training worden gebruikt om u optimaal voor te bereiden op het Microsoft 98-367 examen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor beginnende systeembeheerders of IT Security specialisten die een gedegen basiskennis van security willen hebben. Dit examen is onderdeel van de certificering MTA: Security Fundamentals.

Inhoud cursus

De training / cursus Security fundamentals (exam 98-367) is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Security Layers
  • Operating System Security
  • Network Security
  • Security Software
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: