Python Fundamentals

Python Fundamentals

249,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Python cursus / training leert u de basis en filosofie van Python kennen. Naast de basis gaat deze cursus ook nog in op de geavanceerde technieken van Python. Denk hierbij aan ontwikkelen van verschillende functies en classes en file handling. Daarnaar leert u over ‘comprehensions’, een krachtige, beknopte syntax voor het creëren van Iterable objecten. De cursus omvat daarnaast ook ‘iteration’, ‘iterables’ en exception handling.

Onderwerpen die verder aan bod komen in deze cursus zijn bijvoorbeeld float data, tuple type, range function, REPL, docstrings, PEP 8 ,comprehension, iterable data type en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze cursus bent u bekend met de basis als ook met de meest geavanceerde technieken van de programmeertaal Python.

Doelgroep

Ontwikkelaars die meer willen leren van de programmeertaal Python. Ook voor bestaande Python ontwikkelaars die hun skills willen upgraden.

Inhoud cursus

De training / cursus Developing With Python is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Python: The Basics
  • Python: Classes and Modules
  • Python: Iteration and Exceptions
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: