Programme and Project Sponsorship (PPS)

Programme and Project Sponsorship (PPS)

375,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze PPS® training / cursus leert best practices voor opdrachtgevers van projecten en programma’s volgens de Programme and Project Sponsorship (PPS®) certificering van de APM Group. De PPS® richtlijn behandelt de goede invulling van de rol van de opdrachtgever aangezien dikwijls blijkt dat de belangrijkste succesfactor van projectfalen niet veroorzaakt wordt door de projectleider, maar door organisatorische aspecten waar de projectleider weinig invloed op heeft.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de rol van het programma en de project sponsor, werken met stakeholders, resource management, het identificeren en opzetten van een project of programma, The delivery journey, policy’s, best practices en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training kunt u veranderingen managen, efficiënt programma’s en projecten aansturen en begrijpt u de verantwoordelijkheden van een sponsor. Tevens bent u voorbereidt op het Programme and Project Sponsorship (PPS®) examen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor projectmanagers en programmamanagers die eindverantwoordelijk zijn voor een programma of project.

Inhoud cursus

De training / cursus Programme and Project Sponsorship (PPS®) is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Introduction
  • The rol of the Programma and Project Sponsor (PPS)
  • The sponsor working with people
  • Identifying and establishing a programme/project
  • The delivery journey
  • Exam simulator
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: