Microsoft Windows Performance Monitoring

Microsoft Windows Performance Monitoring

199,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Microsoft training / cursus maakt u kennis met de basis van performance monitoring in Windows en het gebruik van de belangrijkste instrumenten zoals Windows Resource Monitor, Windows Performance Manager en Windows Task Manager. U leert onder andere het monitoren en diagnosticeren van problemen met de prestaties van Windows systemen. Tenslotte maakt u kennis met de basis en extra performance tools in het Windows Operating System.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn CPU, disk I/O, logs tools, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, event viewer, Msconfig, WinSAT en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training bent u bekend met de basis van performance monitoring in Windows en het monitoren en diagnosticeren van problemen met de prestaties van Windows systemen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor systeembeheerders die geïnteresseerd zijn in het monitoren en diagnosticeren van problemen met de prestaties van Windows systemen.

Inhoud cursus

De training/cursus Microsoft Windows Performance Monitoring bestaat uit de verschillende lessen:

  • Microsoft Windows Performance Monitoring Basics
  • Microsoft Windows Performance Monitoring Best Practice
  • Microsoft Windows Performance Tools In Windows Operating Systems
  • Windows Performance Monitoring: Additional Performance Tools
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: