Managing Successful Programmes (MSP) – Practitioner

Managing Successful Programmes (MSP) – Practitioner

375,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze MSP training / cursus bereidt u zichzelf voor op de certificering Managing Succesful Programmes (MSP) Practitioner van de APM Group. Met de MSP Practioner certificering toont u aan dat u complexe project programma’s op kunt zetten, kunt managen en met succes kunt afronden.

Deze training behandelt de theorie van MSP zoals het procesmodel en de governance principes. Tevens wordt u uitgebreid voorbereid op het examen. U krijgt zowel informatie mbt een optimale voorbereiding als toegang tot een examensimulator.

De APM group is ook de partij achter onder andere de Prince2 projectmanagement certificering. De MSP Practitioner certificering sluit dan ook naadloos aan op de principes van Prince2.

Uw resultaat

U heeft een gedegen kennis van de MSP richtlijn van de APM group en u kunt deze in de praktijk toepassen om succesvol programma’s op te zetten en te managen. Tevens bent u voorbereid op het MSP Practitioner examen.

Doelgroep

Programmamanagers, programmadirecteuren en/of portfoliomanagers die de certificering MSP Practitioner willen behalen. Deze certificering is een internationaal erkende certificering voor programmamanagers van de APM-group.

Inhoud cursus

De training / cursus Managing Successful Programmes (MSP) – Practitioner is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Introduction to MSP practitioner
  • MSP process model walktrough
  • Governance and principles
  • Model programmes
  • MSP practitioner exam technique
  • Marking up the MSP manual
  • MSP Practitioner: Examen Simulator
  • MSP Practitioner: Twee proefexamens
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: