Implementing an Advanced Server Infrastructure R2 (exam 70-414)

Implementing an Advanced Server Infrastructure R2 (exam 70-414)

389,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Windows Server 2012 R2 training / cursus leert u als systeembeheerder de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het implementeren en configureren van de geavanceerde functionaliteiten van Windows Server 2012 R2. Met deze kennis kunt u een geavanceerde Windows Server 2012 R2 infrastructuur implementeren.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn virtual machines, virtualization in het algemeen, IRM, Identity Federation Infrastructure, public key infrastructure, Windows Server Update Services, high availability, server monitoring, basiskennis System Center 2012 en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training kunt u zelfstandig de geavanceerde functionaliteiten van Windows Server 2012 R2 implementeren en gebruiken.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het implementeren en configureren van de geavanceerde functionaliteiten die een Windows Server 2012 R2 infrastructuur te bieden heeft. Deze training bereidt u tevens voor op het Microsoft examen 70-414. Dit examen is onderdeel van de certificering MCSE: Server Infrastructure.

Inhoud cursus

De training / cursus Implementing an Advanced Server Infrastructure R2 (exam 70-414) is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Updates
  • VM hosts and guests
  • Storage and Networks
  • VM Administration
  • Clustering and NLB
  • Business Continuity
  • Monitoring
  • Certificate Services
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: