Developing Skills for Alexa

Developing Skills for Alexa

219,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze online Amazon training leer je meer over het ontwikkelen van skills en applicaties voor Alexa. Je gaat aan de slag met de architectuur van Alexa en de verschillende componenten van Alexa.

Vervolgens zal je meer informatie opdoen over de implementatie hiervan. Daarnaast behandelen we de verschillende componenten van Alexa Skills en ga je aan de slag met re-built en custom skills om Alexa Skill Service en Alexa Voice Service werkend te krijgen.

Ook leer je hoe je Alexa applicaties kunt ontwikkelen met behulp van de Java en Node.js SDK en hoe je deze applicaties kunt beheren met behulp van de uitgebreide mogelijkheden van API’s.

Verder staan we stil bij hoe je SSML kunt gebruiken om markups te maken en vaardigheden te beheren en hoe je Amazon Voice Service en de bijbehorende interfaces inzet voor het synthesizen en besturen van een voice user interface.

Tot slot behandelen we de componenten van de Smart Home en Business API en hoe je businessplanningstaken kunt vergemakkelijken en beheren.

Uw resultaat

Je kunt vaardigheden en applicaties bouwen voor Alexa.

Doelgroep

Softwareontwikkelaar

Inhoud cursusHoofdstukken
  • Alexa Architecture and Components
  • Skill Development Using Alexa Components
  • Working with ASK API Using Node.js and Java
  • Working with SSML and AVS
  • Working with Smart Home and Business
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: