Automation Using Appium

Automation Using Appium

149,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze online Appium training staan we stil bij de concepten van het automatisch testen van mobiele en webapplicaties met Appium.

Je leert verschillende concepten van het automatisch testen om vervolgens meer te leren over de architectuur van Appium.

Deze training behandelt het installeren en configureren van Appium voor Windows en hoe je tools kunt gebruiken als WinAppDriver, Cucumber en Selenium. Tot slot leer je hoe je Appium op kunt zetten voor Mac OS X machine om vervolgens een automatisch test kunt draaien met Appium.

Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn XCUITest, UiAutomator 2 , Genymotion, IntelliJ IDEA, Maven, JUnit, TestNG en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het succesvol afronden weet je hoe je Appium kunt inzetten om mobiele en webapplicaties automatisch te testen op platformen als Windows, Android en iOS.

Doelgroep

Tester

Inhoud cursusHoofdstukken
  • Introduction to Appium Testing
  • Exploring Appium and Windows
  • Appium Concepts with Mac OS X
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: