Application Development with Node.js and the .NET Framework

Application Development with Node.js and the .NET Framework

149,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Node.js cursus maakt u kennis met Node.js en het .NET Framework. U leert het installeren en werken met Node.js door gebruik te maken van Visual Studio. Tevens maakt u kennis met de verschillende Node.js sjablonen die u kunt gebruiken in Visual Studio. Aan het eind van de cursus wordt uitgelegd hoe u Node.js kunt gebruiken in combinatie met SQL Server en Windows Azure. Denk hierbij hoe u applicaties kunt implementeren van Node.js naar Azure.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Node Package Manager, C#, T-SQL, Webmatrix, MVC application, Azure Software Development Kit, SDK en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden van Node.js en het .NET Framework.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor .NET Ontwikkelaars die op een efficiënte en veilige manier applicaties willen ontwikkelen door middel van Node.js en .NET Framework.

Inhoud cursus

De training / cursus Application Development with Node.js and the .NET Framework is opgebouwd uit verschillende lessen:

  • Working with Node.js and .NET
  • Edge.js, Node.js, and ASP.NET MVC
  • Azure, Node.js, and SQL Server
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: