Adobe Photoshop CC 2015

Adobe Photoshop CC 2015

249,00

Studieaanbieder:

Type studie:

Studieduur:

Categorie:

Meer informatie

In deze Photoshop cursus / training leert u zowel de basis als de wat meer gevorderde functionaliteiten van Adobe Photoshop CC 2015 kennen. U leert te werken met documenten en de vele functionaliteiten met kleuren in Adobe Photoshop CC 2015. Tevens krijgt u een korte introductie over tools en technieken, layers en types en het verwijderen van verschillende functionaliteiten in Adobe Photoshop CC 2015.

Tenslotte maakt u kennis met de belangrijkste geavanceerde tools die u direct kunt toepassen in uw Photoshop documenten. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn toolbars, interfaces, pixels, printscreen, paragraph styles, drop shadow, pencil tool, Clone stamp tool, live shapes en nog veel meer.

Uw resultaat

Na het volgen van deze Photoshop cursus heeft u uitgebreide kennis opgedaan van Adobe Photoshop CC. U begrijpt de gebruikersinterface, de belangrijkste tools en u kunt eenvoudige bewerkingen uitvoeren.

Doelgroep

Voor iedereen die uitgebreide kennis wilt opdoen van Adobe Photoshop CC 2015. Kennis van een voorgaande versie van Photoshop is niet nodig.

Inhoud cursus

De training / cursus Adobe Photoshop CC 2015 is opgebouwd uit de volgende lessen:

  • Adobe Photoshop CC 2015 Basics
  • Adobe Photoshop CC 2015: File Types and Color Editing
  • Adobe Photoshop CC 2015: Selection Tools and Techniques
  • Adobe Photoshop CC 2015: Layers and Type
  • Adobe Photoshop CC 2015 Enhancement Tools and Techniques
  • Adobe Photoshop CC 2015 Cloning and Editing
  • Adobe Photoshop CC 2015 Paths and Techniques
Meer informatie?

Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.

Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?

Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Recent bekeken opleidingen: