Bedrijfskunde

Hbo Bedrijfskunde Informatie Voorziening

De hbo Bedrijfskunde opleiding met als specialisatie Informatie Voorziening, is bedoeld om studenten op te leiden op het gebied van Business Information Management.
De hbo Bedrijfskunde Informatie Voorziening bestaat uit 14 vakken en heeft een doorlooptijd van 12 maanden. Alle vakken die gegeven worden bij  de hbo- opleiding Bedrijfskunde Informatie Voorziening bestaan uit 6 leseenheden, waarbij tijdens de laatste les kennis en inzichten worden getoetst middels een tentamen of “paper”. In totaal volg je dus 84 dagdelen les. Lesgeven doen wij bij Hogeschool NOVI op basis van Action Learning. Voor sommige vakken zal getoetst worden middels één of meerdere opdrachten.

Studenten die aan de hbo- opleiding Bedrijfskunde Informatie Voorziening deelnemen, bekleden over het algemeen een functie als teammanager, middle manager of senior medewerker.

Afhankelijk van het instroomniveau kun je in iets meer dan één jaar de hbo opleiding  Bedrijfskunde Informatie Voorziening afronden en daarmee de bachelortitel behalen. Het instroomniveau van de hbo- opleiding wordt tijdens de intakeprocedure vastgesteld op basis van het cv, de leerresultaten uit het verleden en de opgedane werkervaring.

Bekijk hier de website