Schoonheidsspecialiste

NTI – Uiterlijke verzorging en styling

Het NTI biedt een aantal opleidingen aan m.b.t. uiterlijke verzorging en styling, zoals hairstyling van Tom Sebastiaan, mode-adviseur en nagelstyling.

Hairstyling van Tom Sebastiaan
Tom Sebastiaan is beauty-adviseur van vele BN-ers. Hij leert u alles over hairstyling. Deze opleiding is bestemd voor professionals uit de cosmeticabranche, maar ook voor mensen die in deze branche willen werken of erg geïnteresseerd zijn in haarverzorging. Na het afronden van deze opleiding kunt u deskundig advies geven over hairstyling.

Mode-adviseur
U leert tijdens deze opleiding alles over de laatste trends op het gebied van mode. Deze opleiding is praktijkgericht en u krijgt na het succesvol afronden van deze opleiding het officieel erkende diploma Mode-adviseur van Detex. U kunt na het behalen van uw diploma deskundig en professioneel advies geven over mode.

Nagelstyling
Tijdens deze opleiding leert u alles op het gebied van nagelstyling, zoals versteviging en verlening van nagels. Dit leert u door, naast het bestuderen van de theorie, veel zelfstandig te oefenen. Na het succesvol afronden van deze opleiding kunt u op een vakkundige en professionele manier nagelstyling toepassen in de praktijk.

Klik hier voor meer informatie