Facility Management

HBO Facility Management Heerlen

De opleiding Facility Management van de Hogeschool Zuyd verzorgt avondonderwijs op HBO niveau voor mensen die (bij voorkeur) werkzaam zijn in een faciliaire omgeving.
Heb jij eigelijk altijd graag het HBO diploma willen halen? Of denk je met extra avondonderwijs te kunnen doorgroeien in jouw organisatie? 

Kom dan eens kijken bij de faculteit Facility Management van de Hogeschool Zuyd in Heerlen.
De Avondopleiding Facility Management betreft een driejarig traject en is een brede en praktijkgerichte route die wordt afgesloten met een bachelordiploma.

In het eerste jaar wordt gemiddeld twee avonden per week lesgegeven, waarbij de studielast twaalf tot twintig uur per week omvat. De docenten van de avondopleiding HBO Facility Management werken in het bedrijfsleven of bij het Expertisecentrum Gebouwde Omgeving. De theorie van deze avondstudie wordt in ‘real life’ praktijksituaties toegepast, dus de persoonlijke ervaringen van de docenten zullen zeker goed van pas komen.

Meer goed nieuws? Net zoals alle andere HBO studenten in Nederland, ontvang je na het succesvol afronden van het eerste jaar het Propedeuse Diploma.De HBO-avondopleiding Facility Management start ieder jaar in september. Heb je belangstelling voor het volledige driejarige traject? Kom langs voor een intake-gesprek!
Wil je niet het volledige avond HBO diplomaprogramma volgen, maar een of meerdere losse modules? Ook dat kan. Meld je dan aan als cursist. 

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Dhr. J. van Duren (06-14523485)