Administratie

Zorgverzekering vergelijkenBen jij netjes en punctueel? Dan is een baan als administratief medewerker misschien wat voor jou! Als administratief medewerker zorg je dat de cijfers en gegevens van een bedrijf netjes worden geordend, een onmisbare functie voor elk goedlopend bedrijf.

Door overzichtelijke rekeningen te maken zorg je dat de juiste bedragen op facturen staan en de organisatie op tijd betalingsplichten voldoet. Door dit financieel beheer zorg je ervoor dat de cijfers van bedrijven kloppen en dat gegevens snel te raadplegen zijn. Ook het uitbetalen van salarissen komt hierbij kijken, een belangrijk moment voor jou en je collega’s. Hiernaast kom je ook in aanraking met het doen van belastingaangifte voor de organisatie. Maar het gaat niet alleen om geld, ook de voorraden van goederen moeten bijhouden worden. Kloppen de getallen op de voorraadlijst wel met de werkelijke aantallen in het magazijn? Je bent verantwoordelijk voor het ordenen van deze gegevens en om deze in databases in te voeren.

Lijkt dit je een passende baan? Kijk dan eens rond bij de opleidingen die hieronder staan, en misschien werk jij binnenkort wel als administratief medewerker! Ook als je al in deze sector werkzaam bent, is het een overweging waard om een avondopleiding te volgen zodat je vaardigheden scherp blijven. Immers, nieuwe databaseprogramma’s vragen om nieuwe kennis, dus zorg dat jouw kennis actueel blijft!

Alle administratie avondopleidingen en cursussen bij elkaar! Vind en vergelijk de avondopleiding administratie die bij jou past. Haal meer uit je avond!

Alle Administratie opleidingen


Anti-Fraude Opleiding

Balanced Scorecard (BSC) in de praktijk

Professional Services Automation (PSA)

NTI Cursussen

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) – BOSTON college

Debiteurenbeheerder (DBH) – BOSTON college

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) – BOSTON college

Basiskennis Calculatie (BKC) – BOSTON college

Basiskennis Boekhouden (BKB) – BOSTON college

Studieplan – Basisopleiding Administratief Medewerker